2010. szeptember 24.

A kicsi Suzi újra száguld!

Több hónapi kemény munka után újra versenyre kész a „Fehér”! Az utóbbi napok, hetek különösen lázas készülődéssel teltek, ugyanis Zoli és Peti indulnak a most hétvégén megrendezésre kerülő Baranya Kupán.



A borulás után nem kis munka volt helyreállítani a gépet, de Zoli nagyon büszke a végeredményre. Többször is becsukatta velem az ajtaját, hogy nézzem meg, milyen finoman csukódik. Aztán megkérdezte: nem rossz egy totálkáros autótól, ugye?
A régebbi állapothoz képest néhány dologban változott a Suzi megjelenése. Az új matricázás tűnik fel először. Ezzel Peti állítólag elég jelentős időt töltött el, mire kitalálta és megcsinálta. Nekem nagyon tetszik, bár a hátsó részén lehetne még finomítani. Új, ralis visszapillantók kerültek az autóra, amik nagyon kicsik, cserébe jóval kisebb légellenállásúak, ami nagyobb maximális sebességet és valamennyivel kevesebb fogyasztást eredményez. Az üvegfelületek pedig fényvisszaverős fóliát kaptak, ezt csak azért, mert ászul néz ki.



Ez a kép ma délben készült, Zoli épp az árpádtetői gyorsasági szakasz útvonalát elemzi. A srácok azóta már jártak Siófokon új slick gumikat venni (kár, hogy egész hétvégére esőt jósoltak) most pedig már Komlón vannak, ahol holnap délután mennek a prológon.
Holnap megyünk egy csomóan szurkolni, szorítson értük mindenki!
Részletes beszámolóval valamikor jövő héten jelentkezem.

1 megjegyzés:

mikrobi75.blogspot.hu írta...

Hajrá fiúk!