2010. augusztus 15.

Irány a pálya!

8.07 — Quick Vick már majdnem egy órája talpon van. Letusolt, most pedig szépen mossa a fogát, utána pedig reggelizni fog. Hopp, e két utóbbit talán fordított sorrendben kellett volna, mert így most reggeli után is fogat kell mosnia. Nem baj, reméljük, ez lesz a legnagyobb baki ezen a napon.
Indulás előtt még elkaptuk egy gyors interjúra.

— Quick Vick, mit vársz életed első gokartversenyétől?


— Nem számolok a kudarccal, vagyis egyértelműen csak a győzelem a célom. Minden más eredménnyel elégedetlen lennék. Mivel nem ismerem az ellenfeleimet, nem tudom, kik lesznek azok, így biztosat nem mondhatok. De valahogy nem tudom elképzelni, hogy azonos feltételek mellett hogyan lehetne bárki gyorsabb nálam. Majd meglátjuk, mi lesz.

— Mit üzennél a rajongóknak?


— Gyertek ki minél többen drukkolni nekem! 9-től kezdődik a program, de délután jön a java. Vanda, te pedig hozzál esernyőt és tartsd a fejem fölé végig, amikor nem vezetek! Téged választottalak ki erre a nemes feladatra. Remélem, örülsz neki! Úgyhogy akárhol is vagy, kapd össze magad és siess! Nehogy szégyenben maradjak.
Milán barátom egyébként folyamatos online közvetítést ígért, képekkel. Úgyhogy figyeljétek a Vikiszavát, ha nem jöttök ki a helyszínre!

Nincsenek megjegyzések: