2009. június 28.

Fly Me To The Moon



„Fly Me To The Moon” fedőnéven az eddigi legnagyobb előkészületet igénylő fotósorozatot csináltuk meg a hétvégén Vivivel. Bár ez is csak annyiból állt, hogy egy bőröndnyi ruha közül választottuk ki a megfelelőt, Vivi pedig extrém szivárványszínűre festette ki a szemét. Sajnos ezeken a képeken nem is látszik igazán. Vettünk öt héliummal töltött piros lufit, aztán szerencsésen találtunk egy olyan helyet, ahol a lufival ugrálós képeket ideális nézőpontból lehetett fotózni.



Hoppá, egy elrepült! Vivi még boldog, mert nem vette észre.
De ha alaposan megfigyelik, láthatják, hogy ott van nála az öt lufi. Szóval az elrepült lufi hazugság, de hiányzott valami a semmilyen színű égről.



Előző nap más jellegű, „titokbantelefonálós” képeket próbáltunk alkotni. Fura helyeken, nem épp ideális körülmények között próbálkoztunk — és nem lettünk elégedettek az eredménnyel. Kivéve egyet, amit rögtön az elején, még próbakép gyanánt készítettünk. Utána úgy voltunk vele, hogy próbálkozzunk máshol, de a többi képet végül leszavaztuk. Úgyhogy ez az egy maradt, de ezt is inkább csak érdekességképpen mutatom meg. Pedig Vivinek olyan szép volt a haja, meg a ruha is jól ment a sárga telefonhoz. De sajnos vannak eredménytelen napok is. Talán egyszer sikerül megvalósítani, amit kitaláltunk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

mit kerestem, koszonom