2008. május 12.

Timi Tigrise

Hadd kezdjem egy személyes dologgal: ez a 200. bejegyzés a Vikiszavában, amióta átköltöztem a blogger.com-ra még tavaly tavasszal. Megható pillanatok ezek nekem, köszönöm, hogy osztoznak velem benne.

De hogy a cikk témájáról is írjak: Timi új házikedvencet kapott. A Gyilkos nevű csivava mellé jó párosításnak tűnik az ezüst Opel Tigra. Egy rózsaszín kézitáska kell még, és meg is van a hamisítatlan Barbie-fíling. :)

Nem akarok sokat beszélni, tegyék meg helyettem a képek. Azért azt el kell ismernem, ahhoz képest, hogy majdnem másfél évtizede jelent meg, még ma sem hat elavultnak az autó. Az ezüst szín ráadásul remekül kiemeli a hátsó ablak különleges formáját. Nem vitás, a Tigra világos színekben tud igazán érvényesülni. Bár még padlizsánkékben is szép.




Bizonyos nézetekből felmerülhet, hogy túl nagy a feneke. De nem, teljesen arányos autó, csak a nagylátószög űzött csúfot belőle.


Ez pedig egy szimbolikus jelentésű, nem beállított kép. Timi a fotózáshoz a régiből az új autójához viszi kiskutyáját. A régi, KLM rendszámú (KLM= Kurva Lapos Mazda) piros gépet Vanda örökölte, aki most szerezte meg a jogosítványát. Vandusnak ezért gratulációm mellett gumifákat és vak rendőröket kívánok! Timinek pedig sok örömöt a kis Tigrishez!

Nincsenek megjegyzések: