2008. augusztus 5.

Tényleg létezik!


Sok legendát hallottunk már róla, mégis kétségek merültek fel létezésével kapcsolatban. Bár néhányan már látták is állítólag, az ember mégiscsak úgy van vele, hogy akkor hiszi el, ha a saját látószerveivel tapasztalhatja meg. Ilyen Columbo híres felesége, és ilyen volt Spott haverunk Porsche 911 kabriója is. A „Columbo felesége” jelzőt még Tomi ragasztotta rá az autóra, de csak azért, hogy Spottot kellőképp felidegesítse ahhoz, hogy eljöjjön ide hozzánk, és megmutassa végre a gépjárművet.
Az idő most jött el, tegnap este aki akarta, láthatta a legendává érett négykerekűt. Zoli mondjuk nem, mert inkább füvet nyírt helyette, de sebaj. Ezen a képen (felül) azt hiszem, Tomi éppen azt magyarázza Spottnak, hogy a 911-esnek ez a generációja már nem olyan túlkormányzott a gyors kanyarokban, és mindezt amolyan Walter Röhrl-ösen, a kezével kormánymozdulatként is illusztrálja. Persze az is lehet, hogy csak egy láthatatlan termosz tetejét csavarja le éppen. Nem tudom. Tomi, hogy volt?

Spott a Vikiszavának exkluzív interjú keretében elmondta, hogy két hét kellett hozzá, mire rájött, hogy a slusszkulcson lévő gomb segítségével távirányítással is nyitható és csukható a 911-es vászonteteje. Mindehhez 7 másodpercre van szüksége az autónak. Szánalmas, de életemben most először láttam kabriótetőt ilyen közelről kinyílni.

A szép felnik a TechArt tuning részei, akárcsak a kipufogó és a fékek. Még az is lehet, hogy a motorba is belepiszkáltak a tuningolás során, de erről, amilyen majmok vagyunk, nem is beszélgettünk.

Hanem inkább lementünk a Kinizsi pincébe harapni valamit. Eltartott egy darabig, amíg a srácok kitalálták, hogy mit szeretnének enni, de végül sikeresen megrendelték.

És olyan jól laktak, hogy még nekem is jutott belőle ennyi, aminek rendkívül örültem, hiszen már az elején abban reménykedtem, hogy majd cápázhatok egy kicsit.
Egyedül azt sajnáltam, hogy Spott nem akarta elvinni az autót másik helyszínre, ahol jobb fotókat tudtam volna készíteni róla. De hátha majd legközelebb...

Nincsenek megjegyzések: