2007. november 20.

Miről szólhat ez a kép?


Tudja valaki? Olyan 3 éve fotóztam, most megtaláltam újra és teljesen átdolgoztam. Nekem még mindig ugyanazt jelenti, csak másképpen. Szomorú vagy vidám kép? Vagy mindkettő egyszerre? Néha én sem tudom eldönteni, és olyankor hajlamos vagyok azt hinni, hogy vidám, mert napraforgó...

5 megjegyzés:

ClockworkRobot írta...

Nekem a kitartásról szól. A napraforgó egyenesen áll a zord ég alatt a szélben, amely meghajtja a háttérben álló nádat és fákat. De lehet, hogy pusztán a saját érzéseimet vetítem ki rá.

Palásti Viktor írta...

Az már jó, ha ki tudod vetíteni rá az érzéseidet. Egy kép mindenkinek arról szól, amit saját maga lát benne.

ClockworkRobot írta...

Talán ez magyarázza, miért jelent neked is többfélét a kép. Más-más lelkiállapotban nyilván ugyanannak az embernek is mondhat mást és mást.

dorothyfelon írta...

Elárultad: szomorúságot ébreszt benned leginkább ez a kép!De én is ugy érzem,h baromi nagy magányt jelképez!Ugy nézem vihar készülödött vagy csak sötétedett?De mindegy mind2 lehangolo!egyedül volt szegény napraforgó!De remélem amikor hazaértél,leültél a gép elé és eszedbe jutott,h fel kellene menni msn-re mert,Vivi vár és fel akar vidítani!

Palásti Viktor írta...

Köszönöm, Vivi! Mondtak már sokmindent erre a képre, de amit éreztem, amikor készítettem, azt csak te értetted meg belőle. Méghozzá megdöbbentő helyességgel. Mondjuk Tőled kb ezt is vártam :)
Köszönöm, büszke vagyok erre a bejegyzésre!