2007. március 26.

Vidám vasárnap délután

Vasárnap délután pedig a Popival meg a Katival kitaláltuk, hogy nézzük meg a Hasutasok című magyar vígjátékot. Bár figyelmeztettek előre, hogy nem egy jó film, ez nem tántorított el minket célunktól. Úgyis rendkívül jó érzékkel szoktuk kiválasztani a legrosszabb filmeket, ha többen megyünk egyszerre. Most is sikerült. Ritka szar film volt ahhoz képest, hogy milyen színészek játszottak benne. Mindenkinek ajánlom, hogy kerülje el, ha egy mód van rá. Oké, nem mondom, hogy nem lehet nevetni rajta néha, de összességében egy... egy fos, na. Nagyon rossz, nagyon rossz. Le is húzta minden filmkritikus.
De mi azért jól éreztük magunkat. Utána elballagtunk megnézni a főtéren lévő kirakodóvásárt, ahol a szokásos hasznos dolgok mellett találtunk egy sátrat, ahol kürtős kalácsot sütöttek, és a Popiék vettek is, én meg egy másiknál vettem cukros-csokis földimogyorót. Hát, nem az az M&M's kategória volt, de azért benyomtam.
A Zoli odafelé és visszafelé is demonstrálta, hogy a Kati piros 1,3-as Suzukija milyen komoly műszer. Már ha értik, mire gondolok.

Nincsenek megjegyzések: