2007. június 12.

Élet a beach-en



Kellemes meglepetésben volt részem, amikor ma dél körül felhívott Tomi, hogy délután nem nézünk-e ki a kis tavukhoz fürödni. Bár az irodában nem hiszem, hogy több volt 28 foknál, ennek ellenére igen helyeseltem az ötletet. Kicsit csúszott a program, mert be kellett még fejeznem a nyomdában egy fontos projektet (a'la Berényi Miki), de fél 5 felé el tudtunk indulni. Út közben megálltunk venni egy üveg bort, mert bár Tomi hozott söröket, de én azt nem szeretem. A boltban nem volt bornyitó, és nálunk sem, de eszközhasználó emberi génjeinknek köszönhetően sikerült a klasszikus kapukulcsos-kupakbenyomós módszerrel szabaddá tenni az üveg száját.
Ezek után tényleg maradéktalanul kellemesen telt a délután, és hasznos megállapításokra jutottunk Tamás barátommal, de azt hiszem, hogy ezekről most még inkább nem beszélnék. Egy későbbi bejegyzésből mindenki megtudhatja majd, ha aktuális lesz.
Kezdett lemenni a nap, mikor úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a pizzériába enni valamit. Kicsit ugyan aggódtunk, hogy fürdőgatyában, papucsban meg egy béna pólóban (a Tomié Harley Davidsonos volt, szóval az övé nem béna) szóval hogy így nem leszünk-e kicsit igénytelenül öltözve, de végignézve a többi vendéget megállapítottuk, hogy vastagon hozzuk a kőrösi átlagot.
Később Kati és Zoli is csatlakozott hozzánk, meg a Deutsch Móni is. De ez innentől már nem érdekes, úgyhogy a mai bejegyzést ezennel le is zárnám. Viszontlátásra!

Nincsenek megjegyzések: