2007. július 12.

Ha nagyon unatkozol...

Kevés rosszabb dolog van, mikor az ember épp marhára unatkozik, de nincs jobb dolga, mint a gép előtt ülni - például munkaidőben. Aki átélte már ezt az érzést, annak szeretnék most pár ötletet adni az üres idők kitöltésére.

Öltöztetsd fel Jézust!

Régi már, de talán nem ismeri mindenki a www.jesusdressup.com oldalt. Hogy mennyire etikus vagy nem, azt mindenki döntse el maga, de az biztos, hogy jót lehet szórakozni rajta. Ezt itt a képen én állítottam össze, de rendkívül sokféle ruha és kiegészítő közül lehet választani. Munka közben kiváló időtöltés, de azért hamar meg lehet unni. Pár éve láttam először, és csodálkozom, hogy még mindig működik.

A trágárság vicces is lehet

A pornolize.com viszont olyan, ami hosszú időre képes lekötni az embert. Neve egyeseket becsaphat, nem meztelen nők képei találhatók itt, hanem egy nagyon vicces program, ami trágár szavakat csempész bármelyik weboldal szövegébe. A nyitóoldalon meg kell adnunk az URL-t (a kívánt weblap címét), miután kiválasztottuk a kívánt nyelvet. Büszkék lehetünk: a magyar a kezdetek óta szerepel a listán, néhány világnyelv csak később került fel. Hogy egy példát mondjak: válassza a magyar nyelvet, a címhez pedig írja be valamelyik nagyobb hírportál, mondjuk az index.hu címét. Az eredményben persze lesznek hibák, hiszen találomra beszúrni a "seggfej", "mocskos", "f@sszopó" és hasonló kifejezéseket egy szöveg szavai közé nem hoz mindig értelmes eredményt, de néha úgy tűnik, hogy nagyonis jó érzéssel szúrja be a program a csúnya részeket.
Többet erről nem is érdemes beszélni, mindenki nézze meg maga. Magányosan, vagy kollégákkal is nagyon jókat lehet röhögni rajta.

Közveszélyes munkakerülőknek

Ha viszont valakinek több ideje van munka közben, akkor ajánlom a Közveszélyes Munkakerülőt, ami kifejezetten azért létezik, hogy a munkaidő alatti üres perceket/órákat könnyen át lehessen vészelni. A változatos játékok között mindenki talál kedvére valót. Akció, kaland, logikai, lövöldözős, műveltségi, ügyességi és még sok más kategória közül válaszhat, aki rászabadul az oldalra.

Nincsenek megjegyzések: