2008. szeptember 21.

Házavató buli

Házavató buliba menni mindig különleges érzés. Lehet, hogy csak azért, mert ez volt az első, amin részt vettem, de akkor is. És az is igaz, hogy tavaly már itt szilvesztereztünk, de ez sem von le semmit abból, hogy jó érzés egy szép új ház elkészültét megünnepelni.

Tavaly ráadásul még nem volt készen a borospince, ami a mai nap fő attrakciója volt a vendégek számára. Igaz, a barátságtalan időjárás miatt mégis inkább a belső szobák melegét részesítette előnyben mindenki.

Kapás Tibor egy élet munkájának köszönhetően építette fel az igazán ízléses új házat, és újította fel a régit, ami számomra az igazi különlegesség. Itt vannak a fontos szociális helységek, például az előbb említett borospince, vagy a fiatalok buliszobája. Komolyan mondom, mindegyik egyenként többet ér, mint egy fullextrás úszómedence.



A fiatalok Tibike (bal oldalon) zöld szobájában, ami afrikai stílusban van berendezve. Bár ez ezen a képen nem annyira látszik, csak a festmény árulkodik róla. Nagyon állat.

Ez pedig a híres borospince. Elég sok fogyott a Kincsem Pince Rose Cuvée-éből, de azért remélem, soha nem fognak üresen tátongani az ötletesen kialakított bortartók. Ezúton is sok boldogságot kívánok a Kapás család minden tagjának az új házban!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönjük Viktor

Palásti Viktor írta...

Mi köszönjük a vendéglátást! :)