2007. december 13.

Ezzel vigyázzanak!

Hevesen reklámozzák mostanában, hogy a Tesco színes termékek mennyire minőségiek és kiválóak. Annyira nyomják, hogy majdnem el is hittem. Aztán vettem egy Crunchy Caramel Biscuit nevű csokit, és egycsapásra elmúlt a reklámok hatása.

Tesco emblémás Twix hamisítvány a Crunchy, ez már első látásra kiderült. Jó, hát kóstoljuk meg, ha annyira hajtanak, nem lehet rossz - gondoltam, bár azért gyanút keltett, hogy az ára megdöbbentően alacsony. Szokásom szerint megint nem tudom pontosan, hogy mennyibe került. Eltettem ugyan a blokkot, csak azóta elfelejtettem, hogy hova. De nem tévedhetek nagyot, ha azt mondom, hogy 50 forint körül van.
Kisebb, mint a Twix, de akkor is igen kedvező az ára. Ha még finom is, az maga lenne a csoda! Csodák pedig nincsenek. Tudják, milyen a benne lévő keksz? Elmondom.
Bontsanak fel egy zacskó háztartási kekszet, és öntsék ki egy tálba. Aztán hagyják úgy 3-4 hétig, és utána kóstolják meg. Miután a száraz keksz magába szívta a levegő páratartalmát, körülbelül olyan lesz, mint amilyen ebben a csokiban van. El tudják képzelni. Ez aztán meg is pecsételi az egész ízélményt, hiába lenne megfelelő minőségű a többi összetevő. Szánalmas próbálkozás a Twix uralmának megdöntésére. Ami nem jó, az nem hogy olcsón, ingyen sem jó.

1 megjegyzés:

ClockworkRobot írta...

A Tesco Vegyes Desszert elnevezésű valamijét érdemes lenne próbára tenned itt a csokifigyelő rovatban. Bár a csomagoláson gusztustalanul fénylenek a bonbonok, belül kinézetre állagra, és ízre pontoson ugyanolyan cuccot találsz, mint a legendásan finom Bonbonita dobozában. Amúgy ugyanaz a két cucc összetétele is, szóval nem csoda a hármas hasonlóság.