2007. december 16.

A hó negatív tulajdonságáról III.

Katika: „Zoli úgy töri az autókat, mint ha muszáj lenne.”

Ezen a hétvégén nem hagyja Zoli, hogy abbahagyjam az írást. Tegnap, amikor délben beszéltünk, és az eredményeiről kérdeztem, azt válaszolta: „három padka és egy fél árok”. Délután egy villanykaró ugrott elé, aminek hatására ma egész délelőtt az autóját szerelte. De nehogy azt higyjék, hogy ezzel vége a történetnek. A mai mérleg sem pozitív. A délutáni autózásból hazatérve Zoli meg akart állni a házuk előtt, de elmérte a féktávot, és belecsúszott a másik Swiftjük (a „Kék”) hátuljába. Amikor pedig hátra próbált tolatni, azt vette észre, hogy húzza magával a másik autót is. A „Fehér” első lökhárítója úgy ráakadt a „Kék” vonóhorgára, hogy nem is tudták szétszedni őket. Végülis a Fehér elejét felemelték egy emelővel, és a Kékkel kimentek alóla. Így tört össze a Zoli két nap alatt három autót, ráadásul abból az egyiket kétszer is. Remélem, lassan azért tanul is majd ezekből az esetekből.
Mellesleg Zoli elmondta azt is, hogy most már jobban kell vigyáznia, mert fogynak a cserealkatrészek a Swift-bontójukban, ma például az utolsó bal első lámpát vette ki, és lökhárító sincs már sok... Reméljük, egy darabig most már nem is lesz szükség alkatrészekre.
Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

pancser vagy vazze?

Névtelen írta...

nem jut semmi okosság az eszünkbe, pedig valami kommentet akartunk írni ehhez,mert emellett nem lehet elmenni szó nélkül:)

Névtelen írta...

ízirájder:D