2008. december 4.

Drasztikus változások

Egy ideje tervezgetem már, hogy átalakítom a Vikiszava kinézetét. De tudni kell rólam, hogy ritkán van kedvem olyan dolgokon változtatni, amik beváltak. Még ritkábban van kedvem bevált dolgokon drasztikusan változtatni. Most mégis megtettem, és remélem, hogy nem hiába. Bár egyelőre magam is idegennek érzem az új stílust, de a régi – azt hiszem –, rémesen unalmas volt. A szöveg alatti sötét alapszínt a képek kedvéért állítottam be, mert így jobban mutatnak. És talán olvasás közben sem folyik ki tőle az ember szeme. Sőt, talán még pihentetőbb is így.
A kinézeten biztosan lesznek még apró finomítások, mert nem állt még minden össze. Úgyhogy ha valami bénaságot tapasztalnak, azért elnézést kérek. Igyekszem minél hamarabb elérni a végleges állapotot.
Apró újdonság még, hogy a cikkek alatt lehet szavazni, hogy az aktuális téma tetszett-e vagy sem. Örülnék, ha minden poszt végén ráböknének valamelyik négyzetre, hogy tudjam, mi érdekli az olvasókat, és mi nem. Ezekből okulva aztán igyekszem majd olyan témákról írni, amiket a legérdekesebbnek találnak.
Az új Vikiszavával kapcsolatos véleményeiket, észrevételeiket bátran írják meg a poszt alatti fórumba. Rendkívül érdekel, hogy mit gondolnak, akár pozitív akár negatív. Bármilyen véleménynek örülök!

Nincsenek megjegyzések: