2008. április 28.

Ahová a Mig lezuhant


Amikor a repülőbaleset után másnap a helyszínre látogattam, a terület lezárása miatt nem volt lehetőségem fotózni. Most, egy héttel később jóval nyugodtabb volt a környék. Embereknek nyoma sem volt, csak a kitört fák hevertek szerteszét.
A helyet, ahol a repülő megállt, körbekerítették, és most ilyenformán van lezárva. Gondolom azért, hogy a területet mostanában ne műveljék, és ne termesszenek ott semmit, ami később emberi, vagy más élőlény szervezetébe juthat. Biztos kifolyt ott sokminden, ami nem túl egészséges. Más ötletem nincs, hogy miért lehet még mindig bekerítve.

Végig felszántotta a földet, ahol végigcsúszott a repülő. Földi útja során nem kevés fát tört ki.

Az utat is tisztességesen elintézte, utána kivitt egy kerítést, hogy aztán ledarálja az út menti bozótost és fákat. Gondolkozhattak a háttérben látható tanya lakói...

Az út repülőtér felőli oldala. Érdekes, hogy még a jobboldalon látható, amúgy rugalmas szárú kisfa is nem csak elhajlott, hanem durván eltört.

Ha épp erre jár egy autó, szerencsétlenebbül járhatott volna, mint ha vonat gázolja el. Szerencsére senki nem sérült meg.

Itt pedig látható, hogy a repülőtér kifutópályájával nagyjából egy vonalban csúszott tovább a Mig. A háttérben lévő oszlop tetején világítanak a kifutópályát jelző fények.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Maybe I`ll be Captain Obvious, but... it's only few days to New Year last, so let's be happy!
Hoho3ho!)