2008. január 19.

Nem feltétlen bizalom


Jobb címet nem találtam ennek a képnek. A nyársapáti gokartpályán fotóztam, amikor épp nem róttuk a köröket. A kutyát Hectornak hívják, és nagyon népszerű a vendégek körében. A macska nevéről nincs információm, de őt nem is látni annyiszor, mint Hectort. A két állat egyébként barátságban van egymással, de ezen a képen nagyon látszik, hogy a macska az őt követő kutyától szeretne kicsit távolabb lenni.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hm.. Nem értem.
Ha tudod, hogy jó barátságban van a két állat, miért kell a cicát mégis olyannak beállítani, hogy nem bízik teljesen mértékben a haver "békességében".
Lehet kicsit szúrós tekintettel néz pajtására, de Viktor, megnézném a te szemeid mikor épp kapaszkodsz fel egy teljesen függőleges fa területen:):)
Azonban más megközelítésből is lehet szemlélni a képet. Meglehet épp egymást heccelték és akkor ebben a szituációban a macska szeméből az "Ezt csináld utánam!" gúnyt lehetne kiolvasni.
Elgondolkodtató, ugye!?

Elnézést az olvasoktól a fárasztó okfejtésért, de attól mert valaki kisebb és fizikailag gyengébbnek látszik, nem biztos, hogy el kell könyvelnünk, hogy az is...

U.I.: Vyk, remélem nem tiltod le a nevem eme rengeteg badarság miatt:):)

Palásti Viktor írta...

Nem, dehogy tiltalak le. De egyvalamit hadd kérdezzek meg. Ennyire ráérsz? :)

Névtelen írta...

Egy "képértékelésre" mindig.
Főőőleg, ha jól beletudok kötni:P;)