2008. január 30.

Mivel magyarázzák ezt?

Az alábbi videót Gabi küldte, aki nemrég Velencében járt, és mivel Olaszországban mindig kéznél tartja a fényképezőgépét, ha esetleg Ferrarit látna, így tudta felvenni ezt:

Mi a fene lehet ezzel a busszal? Valaki, aki ért az autókhoz, elmondhatná.

Gabi egyébként a velencei karneválon volt, és azt mondta, hogy nem tudott jó képeket csinálni... Nos, ez igaz, mert alig tudtam úgy megvágni őket, hogy a fejek legalább nagyjából a helyükre kerüljenek és a lényeg se vesszen el. De a színek elég ütősek így is. És nem is mesélt még bővebben az utazásáról, pedig érdekelne. Jövőre ugyanis én is menni akarok, ha egy rissz-rossz géppel és fotós rutin nélkül ilyen képeket lehet készíteni a karneválon. Azért nem írom, hogy fotós tudás nélkül, mert Gabi azért képes meglátni a dolgokat, de ahhoz, hogy olyan helyzetekben is jó képek szülessenek, amikor nincs sok idő gondolkozni, ahhoz rutin kell.
Gabi, nyugodtan cáfolj meg, ha félrebeszélek! :)

Ja, és nehogy elfelejtsem a Ferrarit. Mert nyilván haza sem jött volna anélkül, hogy lefényképezkedjen egy vörös négykerekűvel.

1 megjegyzés:

Zsolt írta...

Úgy néz ki az a busz, mintha a tengelye el lenne ferdülve. Azt viszont nem tudom elképzelni hogy hogy közlekedhet így, sem fizikai, sem szabályzati szempontból.