2007. október 2.

Horvátország: ami kimaradt

Sok apróság van még Horvátországból, ami önálló cikket nem érdemel meg, viszont érdekes valamiért, vagy csak képek, amiket szeretnék megmutatni. Morzsánként fogom adagolni.

Zoli az egyik nap kipuskázta valahonnan, hogy a szigeten található egy állatkert, méghozzá nem is messze a tartózkodási helyünktől. Fel is kerekedtünk, és megkerestük. Zoli meg akarta etetni az oroszlánokat, de csalódnia kellett, mert a legegzotikusabb állat, amit láttunk, egy fekete malac volt. Szóval bizonyos pénzmennyiségért megnézhettük az összes állatot, amit tanyaközeli gyerekekként már mind ismertünk. Katinak legalább nem kellett fizetnie, mert állítólag valami akció volt éppen. Vagy csak megtetszett a jegyárus bácsinak.


Hogy a hölgy olvasók kedvében is járjak a két autós cikk után, itt egy cica, aki épp félti tőlem a reggelijét és próbál tigrisszerű arckifejezéssel és harcias beállással távozásra bírni.


Halászháló egy kiscsónak elejében. A SU-211 felirat olyan, mint az autókon a rendszám. A SU mindkét esetben Supetar kódja.

Nincsenek megjegyzések: